| Prevodi pesama | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
~*milica*~ Admin
Broj poruka : 283 Godina : 28 Lokacija : En suenos.. Humor : Hahahahaaha Hobi : Musica Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Prevodi pesama Sre Jan 16, 2008 9:40 pm | |
| Ovde postavljajte prevode RBD pesama | |
|
| |
~Princess Dulce~ Fan RBD-a
Broj poruka : 70 Godina : 29 Lokacija : Izgubljena sa Ponchom na pustom ostrvu... Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jan 20, 2008 8:39 pm | |
| Ja imam puno prevoda,ako nekom treba neki neka trazi......... | |
|
| |
rbd4ever Mod
Broj poruka : 167 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Jan 20, 2008 11:30 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 70 Godina : 29 Lokacija : Izgubljena sa Ponchom na pustom ostrvu... Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Uto Jan 22, 2008 8:41 pm | |
| Ja sam to skidala.Da ne mislite da znam da prevodim. | |
|
| |
anarbd Mod
Broj poruka : 85 Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Uto Jan 22, 2008 9:55 pm | |
| | |
|
| |
~*milica*~ Admin
Broj poruka : 283 Godina : 28 Lokacija : En suenos.. Humor : Hahahahaaha Hobi : Musica Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Sub Jan 26, 2008 2:05 pm | |
| Quiero poder
~Hocu da mogu~
Moj zivote Mislis da imas moj zivot u svojim rukama Zato sto imas BMW godine
Mislis da imas moci Sa svojom cekovnom knjizicom I marka na tvojim farmericama Ne govori nista o tebi
Niti o meni Jos manje sta osecam prema tebi Bez tebe Ja mogu da zivim
REF: Hocu da mogu Da upoznam nekoga sa moci da mi raspali dusu Jednim pogledom Mogu da volim nekoga sa moci da me usreci Koga nista ne zanima Samo, moja ljubavi Rizikuj svoje Srce Probudices moju strast
Zao mi je Ali ja nemam cenu I iako se vec osecas mojim gospodarem, covece Ja sam mnogo vise od toga
Mislis da sam trofej I da je tako Budalo Veoma si daleko od premije
I ako sam nekada verovala u tebe Naucila sam Da bez tebe Ja mogu ziveti
REF.
Ako zelis, mogu da te volim Zatvori oci, ne misli vise Ja samo predajem svoje Srce Moja ljubavi, ostavi bol
REF. 2x
Probudices moju strast... | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Feb 01, 2008 11:24 pm | |
| Ima neko prevod nove pesme "Empezer deste cero"?Ili bilo koje druge sa novog albuma?Ako nadjete,postavite! | |
|
| |
~*milica*~ Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Feb 01, 2008 11:33 pm | |
| *Inalcanzable*
Nedostiznim/nom
Osecam te tako daleko i tako blizu u isto vreme Desifrujuci tvoju tisinu
I onda zamisljam sebe u tvojoj kozi Ali gubim u prvom pokusaju I koliko god trazim da ti dam ljubav Nikada se nisi zagledao/la u mene Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vetar Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ti si me ucinio nedostiznim/nom....nedostiznim/nom
Zivim na stazi tvoje samoce Kada te neko povredi I ne znam da ti kazem de ne postoji niko vise Ko te voli bez mere Kako boli videti te kako uzdises za nekim ko te ne cini srecnim/om Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinila si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna ljubav skoro nemoguca Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinio/la si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom Nedostiznim/nom
Poslednji izmenio dana Pet Feb 01, 2008 11:35 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
~*milica*~ Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Feb 01, 2008 11:33 pm | |
| *No digas nada* Ne govori nista Moze biti da ja nisam ono sto si trazio A i da ti nisi moja druga polovina Ima vec duze vremena da je ljubav otisla iz ove kuce Nije nam ostalo nista o cemu bi pricali Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista... Ne, ne, ne, ne... Ne... Danas oblaci ne odlaze sa mog prozora I vise ne znam ni zelim li da se probudim Ostavicu svoje srce ispod jastuka Ukoliko jednog dana budes zeleo da se vratis Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista... I ne znam hocu li moci izbrisati sa koze Te zabranjene poljubce koje si mi juce dao I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista... Ne… Ne… | |
|
| |
~*milica*~ Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Feb 01, 2008 11:36 pm | |
| *El mundo detras*
Svet iza
Vetar bez sunca Kisa je prosla Prosla je sa odsjajem sunca u tvojoj kosi I bilo je u tom momentu kada sam ja presla U tvoj pogled koji se ponovo rodio Iz tvog narujca cela okolina Igleda drugacije Menjas boje u svakom uglu mog srca Trebas mi
Samo malo tebe mi je dovoljno da se probudim U stvarnost Jer nista ne moze ni da pridje onome sto mi dajes ti Malo mene Dozvolicu ti da povedes Bez razmisljanja Bez gledanja Da postoji svet iza
Lako je reci Kad je istina Ti otvaras moje nebo i ucis me da volim Doneo si mesec, granicu mora Pomerio si moju zemlju, kao niko Iz tvog narujca cela okolina Igleda drugacije Menjas boje u svakom uglu mog srca Trebas mi
Svet iza!!(x6) | |
|
| |
~*milica*~ Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Feb 01, 2008 11:37 pm | |
| *Empezar desde cero*
Pocetak od nule
Ceo svoj zivot, sanjala sam nekog poput tebe Molila sam noci i dane da se naoblaceno nebo razvedri Ne mogu da objasnim, ispunjavas me svojim poljubcima i svojom svetloscu Ne zelim da poreknem, gubim se za tvojom ljubavi Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Sta bih sve dala da se ne udaljavam vise od tebe Zbog tebe promenila bih sve sto sam i sto sam bila Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Da se okupam u tvojim snovima, oslobadjajuci se vazduha koji me sprecava da disem Da ispunim svoje zelje koji su mi u srcu
Pocinjuci od nule.... Pocinjuci ispocetka....
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise | |
|
| |
~*milica*~ Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Feb 01, 2008 11:39 pm | |
| *Amor Fugaz*
Prolazna ljubav
Videti te sa njom cini me da se osecam lose Znajuci da zauzima moje mesto Znajuci da smo bili samo i nista vise od Jedne prolazne ljubavi
Jos uvek ne razumem tvoje ZBOGOM Ono sto je bilo izmedju tebe i mene, bilo je nesto Najsladje, najneznije i najstrasnije Jedna prolazna ljubav
Jos uvek varajuci te Jos uvek varajuci nju Nosis me u kozi I nedostajacu ti Jos uvek varajaci te Jos uvek varajuci nju Ja sam te otrovala Sa tom prolazom ljubavi
Niko te vise nece ciniti da osetis Ono sto si proziveo samnom Iako pokusavas Nikada ne zaboravljas Nasu prolaznu ljubav
Jos uvek varajuci te Jos uvek varajuci nju Nosis me u kozi I nedostajacu ti Jos uvek varajaci te Jos uvek varajuci nju Ja sam te otrovala Sa tom prolazom ljubavi
Jos uvek varajuci te Jos uvek varajuci nju Nosis me u kozi I nedostajacu ti Jos uvek varajaci te Jos uvek varajuci nju Ja sam te otrovala Sa tom prolazom ljubavi | |
|
| |
~*milica*~ Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Feb 01, 2008 11:42 pm | |
| *Si no estas aqui*
Ako nisi ovde
Ponekad me kosta da prihvatim Da ce se jednog dana zavrsiti Da nista od ovoga nije pravo Lici na odricanje Da se popnem u avion Bez osecanja tog osecenja Vise bih zeleo da izadjem da te potrazim Moja stvarnost je da te svakog dana nalazim Kao odraz Znajuci da je moje ogledalo
Moje srce Bila bi moj razlog da zivim Da nisi ovde Nije mi namera Da pricam o istoriji jedne ljubavi Da nisi ovde...
Selim se odavde Da vise ne preterujem Stvari idu veoma dobro Samo se mogu pozaliti Na moju slabost Koja se ponovo sakrila Vise bih voleo da izadjem da te potrazim Moja stvarnost je da te svakog dana nalazim Kao odraz Znajuci da je moje ogledalo
Moje srce Bila bi moj razlog da zivim Da nisi ovde Nije mi namera Da pricam o istoriji jedne ljubavi Da nisi ovde...
Kao sto me to sto znam da si tu cini da se osecam bolje Ne mogu da razumem Da postoje stvari unutar mene Koje mogu da sakrijem Da ih niko ne vidim | |
|
| |
~*milica*~ Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Feb 01, 2008 11:45 pm | |
| *Y no puedo olvidarte*
I ne mogu da te zaboravim
I u tisini moje sobe jos uvek mogu da cujem sapat tvoga glasa Povredjujuci me kao slatko zbogom, ostavljajuci me praznom u srcu
Skoro ne spavam i ponovo sam poceo da pusim, svaka uspomena je jedna suza Ne znam sta da radim, kako bih bio dobro, uvek kazem sebi da je poslednji put
I ponovo padam misleci na tebe, bez tebe sam nista
I ne mogu da te zaboravim ako te svuda vidim Ako si mi u poslednjem poljubcu ukrao/la dah I ne mogu da te zaboravim ako te nosim u krvi Ako se jos uvek polako gubim u poslednjem zagrljaju I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim...
Jos uvek ne pronalazim razlog Da razumem da se sve zavrsilo
Pokusavam da izadjem iz samoce Da dam sudbini jednu priliku
I ponovo padam misleci na tebe, bez tebe sam nista
I ne mogu da te zaboravim ako te svuda vidim Ako si mi u poslednjem poljubcu ukrao/la dah I ne mogu da te zaboravim ako te nosim u krvi Ako se jos uvek polako gubim u poslednjem zagrljaju I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Feb 10, 2008 2:33 pm | |
| HVAAAALAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
~*milica*~ Admin
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Feb 10, 2008 2:36 pm | |
| DE NADA!! | |
|
| |
rbd4ever Mod
Broj poruka : 167 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Uto Feb 19, 2008 9:52 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prevodi pesama | |